Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Leclerc beroofd van peperduur horloge in Italië

Charles Leclerc is op maandag bestolen van een peperduur horloge. Zijn Richard Mille ter waarde van ruim drie ton, werd van zijn pols gehaald.

Charles Leclerc heeft geen hele lekkere 'voorbereiding' gehad op de Grand Prix van Emilia Romagna. De Ferrari-coureur is op maandag namelijk bestolen in Italië.

'Fan' gaat er vandoor met horloge

Samen met onder meer zijn trainer was hij volgens Italiaanse media maandag avond laat in de kustplaats Viareggio toen hij werd benaderd door iemand die op de foto wilde, zo schrijven Italiaanse media. Toen meer en meer mensen door hadden dat Charles Leclerc aanwezig was, ontstond er wat geduw en getrek, waarna de dief er vandoor wist te gaan met het horloge van de kampioenschapsleider. Het zou gaan om een horloge van Richard Mille ter waarde van ongeveer 300.000 euro.

Trainer geïrriteerd

Leclercs trainer, Andrea Ferrari, deelde zijn irritatie op dinsdag op zijn Instagram-pagina, waar hij zijn beklag deed over de gebrekkige verlichting op de plek waar zijn coureur was beroofd. "Die weg is al maanden slecht verlicht en op maandag zijn wij beroofd. Kunnen we nou eindelijk voor lampen zorgen? Ik vraag het voor een vriend", zo zucht Ferrari. Overigens is Leclerc niet de eerste F1-coureur die recent van zijn horloge is beroofd. Vorig jaar was Lando Norris het slachtoffer toen hij in Londen de finale van het EK voetbal had bezocht.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'