Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Leclerc: "Dromen komen uit!"

Charles Leclerc is dolgelukkig met zijn aanstelling als Ferrari Formule 1-coureur voor 2019. Voor de jonge Monegask komt er een droom uit.

In een drietal Twitter-berichten geeft Charles Leclerc kort na de onthulling dat hij in 2019 voor Ferrari rijdt aan hoe gelukkig hij is. Na één jaar in de Formule 1 maakt hij zijn droomtransfer naar Ferrari:

"Dromen komen dus toch uit... Ik rijd het wereldkampioenschap Formule 1 in 2019 voor Ferrari. Ik zal Ferrari eeuwig dankbaar zijn voor deze kans en natuurlijk ook mijn manager Nicolas Todt, die mij al sinds 2011 bijstaat." "Natuurlijk ben ik ook mijn familie veel dank verschuldigd, in het bijzonder mijn vader. Hij is niet meer onder ons, maar zonder hem was dit alles niet mogelijk geweest. Ik wil ook Jules Bianchi bedanken voor alle wijze lessen die hij mee heeft bijgebracht. Ik zal je nooit vergeten." "Voor iedereen die me verder heeft bijgestaan in mijn carrière, ik zal harder werken dan ooit om jullie niet te teleur te stellen. Maar voor het zover is, heb ik nog een karwei af te maken bij het prachtige team dat me de kans gaf in de Formule 1 te debuteren. Laten we er voor gaan, Sauber!"

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi