Leclerc: "Dromen komen uit!"

11 sep. 2018 11:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Charles Leclerc is dolgelukkig met zijn aanstelling als Ferrari Formule 1-coureur voor 2019. Voor de jonge Monegask komt er een droom uit.

In een drietal Twitter-berichten geeft Charles Leclerc kort na de onthulling dat hij in 2019 voor Ferrari rijdt aan hoe gelukkig hij is. Na één jaar in de Formule 1 maakt hij zijn droomtransfer naar Ferrari:

"Dromen komen dus toch uit... Ik rijd het wereldkampioenschap Formule 1 in 2019 voor Ferrari. Ik zal Ferrari eeuwig dankbaar zijn voor deze kans en natuurlijk ook mijn manager Nicolas Todt, die mij al sinds 2011 bijstaat."

"Natuurlijk ben ik ook mijn familie veel dank verschuldigd, in het bijzonder mijn vader. Hij is niet meer onder ons, maar zonder hem was dit alles niet mogelijk geweest. Ik wil ook Jules Bianchi bedanken voor alle wijze lessen die hij mee heeft bijgebracht. Ik zal je nooit vergeten."

"Voor iedereen die me verder heeft bijgestaan in mijn carrière, ik zal harder werken dan ooit om jullie niet te teleur te stellen. Maar voor het zover is, heb ik nog een karwei af te maken bij het prachtige team dat me de kans gaf in de Formule 1 te debuteren. Laten we er voor gaan, Sauber!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen