Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Charles Leclerc

Leclerc is het eens met Verstappen: "Hamilton is te verslaan"

Net als zijn grote rivaal Max Verstappen is Charles Leclerc van mening dat zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton zeker niet onverslaanbaar is.

200041 test f1 barcelona 2 leclerc
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Niet al te lang geleden liet Max Verstappen optekenen dat Lewis Hamilton een goede coureur is, maar geen God en niet onverslaanbaar is. Charles Leclerc kan zich klaarblijkelijk wel vinden in de woorden van zijn Nederlandse concurrent, want als hem door het Italiaanse Corriere dello Sport wordt gevraagd of hij het gevecht met de Brit aan denkt te kunnen gaan, antwoordt hij als volgt.

"Lewis is een fantastische coureur, hij is snel, constant en heel erg compleet. Er zijn enkele kandidaten om hem op te volgen en ik denk dat hij ook op dit moment te verslaan is", zo is de jonge Ferrari-coureur van mening, al zal het geen gemakkelijke opgave zijn, zo weet hij.

"Om hem te kunnen verslaan moet je op alle vlakken perfect zijn, want hij heeft veel meer ervaring dan ik. Ik ga mijn uiterste best doen om voor hem op de grid te kunnen staan", aldus Leclerc, die tot slot nog mededeelt wat zijn eigen Achilleshiel is: "Om Hamilton te kunnen verslaan zal ik me vooral moeten verbeteren op het gebied van bandenmanagement."

Had Verstappen dan toch gelijk over de illegale Ferrari-motor? Autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen bespreken het en alle andere gebeurtenissen tijdens de testweken in de nieuwste RacingNews365-podcast, die hieronder de luisteren is.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen moet oppassen voor overmoedige Perez