Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Leclerc presenteert nieuwe helm voor komende Formule 1-seizoen

Charles Leclerc heeft de wereld zijn nieuwste helm getoond. De Ferrari-coureur, rijdend met nummer zestien, gaat voor de kleuren rood, zwart en wit.

De nieuwe helm van Charles Leclerc voor het komende Formule 1-seizoen werd vandaag aan de wereld getoond op de social media-pagina's van de Monegask. De Ferrari-coureur, die aan de vooravond staat van zijn derde seizoen voor het Italiaanse team, heeft gekozen voor een helmdesign waar de kleuren rood, zwart en wit terugkomen. Behalve de gebruikelijke sponsoruitingen, is de vlag van Monaco ook terug te vinden. Deze loopt in het midden van de voor- naar de achterkant van de helm. Verder schittert het eigen logo van Leclerc op de nieuwe helm en bevat het ook een eerbetoon aan zowel zijn overleden vader als zijn overleden peetvader, voormalig Formule 1-coureur Jules Bianchi. Check hieronder de nieuwe helm van Leclerc, waaraan hij in 2021 te herkennen zal zijn.

1365619647639355393

New year, new helmet 🔥 What do you think ? pic.twitter.com/aLJMgLyxAC — Charles Leclerc (@Charles_Leclerc) February 27, 2021

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'