Leclerc snelste, problemen voor Max Verstappen tijdens test Hongarije

01 aug. 2017 18:09 Ruud Dimmers 0 reacties
De eerste testdag op de Hungaroring verliep niet volgens plan bij Red Bull en Max Verstappen. De Nederlander stond bijna de gehele ochtend in de pitbox en legde slechts 58 ronden af. Ferrari-rookie Charles Leclerc was de snelste man op de baan.

Rookie Leclerc sluit eerste testdag als snelste af, elfde tijd voor Max Verstappen

Bij Red Bull liep het vandaag niet volgens plan. Slechts 58 ronden wist Max Verstappen af te leggen, waarbij hij zich in de middag richtte op langere runs. In tegenstelling tot de concurrentie bleef het aantal afgelegde ronden beperkt door technische problemen. De Nederlander vinden we pas terug op de elfde plaats.

Snelste man is het Ferrari-talent Charles Leclerc die zijn opwachting mocht maken in de Ferrari. De jongeling liet een uitstekende indruk achter en kende een zeer goede dag. De kans dat we hem volgend seizoen in de Sauber zien zal hierdoor alleen maar zijn toegenomen.

Mercedes talent Russel was goed voor de vierde tijd en legde meer dan 110 ronden af. Force India kwam in actie met Mazepin en de debuterende Auer. Bij Sauber was het de beurt aan Malja die de dag als twaalfde en laatste afsloot. Ondanks alle jongelingen verliep de dag zonder grote incidenten.

Valtteri Bottas kwam tot liefst 155 ronden en testte de 2018 banden voor Pirelli.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen