Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Leclerc stijgt ten koste van Verstappen met stip bij bookmakers

Charles Leclerc troefde Verstappen al af in de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië en ook bij de bookmakers neemt hij nu afstand van de Nederlandse Red Bull-coureur.

Voorafgaand het het Formule 1 Grand Prix weekend in Australië was Max Verstappen nog de favoriet voor de zege bij de bookmakers, zij het met kleine verschillen ten opzichte van Ferrari-ster Charles Leclerc. Hoe anders is dat enkele dagen later nu Leclerc de Red Bull-coureur in een rechtstreeks gevecht al verslagen heeft in de kwalificatie. De nieuwe favoriet voor de overwinning heet Charles Leclerc en dat is hij met grotere verschillen dan toen vóór het weekend Verstappen nog de beste kaarten werd toegedicht. Voor elke euro die je succesvol inzet op Leclerc, win je €1,10. Zet je diezelfde euro in op Verstappen, dan win je daar €1,88 mee als Verstappen wint.

Verstappen en Leclerc steken ver boven de rest uit

De beide teamgenoten van Verstappen en Leclerc, Sergio Perez en Carlos Sainz, worden slechts gezien als outsiders. Wint Perez de race, dan krijg je daar 11,50 euro per ingelegde euro voor, wint Sainz, dan loopt dat bedrag op tot 35 euro. Denk jij een goed beeld te hebben van hoe het weekend zich gaat ontvouwen? Ook dit weekend kan jij als lezer van RacingNews365 weer een mooie prijs winnen, zonder dat je dat geld kost. Als je meespeelt met de voorspelgame hieronder, maak je kan op een fraaie, officiële Max Verstappen-cap.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden