Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Charles Leclerc

Leclerc tergt Ferrari: "Maar als het mis was gegaan, konden ze me toch niks maken"

Charles Leclerc heeft zich in december even wat minder populair gemaakt bij de teamleiding van Ferrari. Hij ging zonder toestemming van het team skydiven, maar wat kon de Scuderia hem nou helemaal maken?

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Charles Leclerc

"Normaal gesproken vraag ik altijd toestemming aan het team als ik iets speciaals van plan ben. Maar voor deze gelegenheid (Charles Leclerc ging in december skydiven, red.) maakte ik een uitzondering."

"Ik hield mezelf voor dat als dat fout zou gaan, Ferrari me toch niks meer kon maken", zo riep de Monegask op de Autosport International Show: "Toen ze er uiteindelijk achter kwamen, waren ze behoorlijk boos, maar het zal geen tweede keer meer gebeuren."

Mocht hij een andere droom in vervulling willen laten gaan, namelijk het rijden op een MotoGP-machine zoals Lewis Hamilton dat onlangs deed, dan zal hij toch echt even bij de Ferrari-directie op audiëntie moeten.

"Ik zou het geweldig vinden om te doen, maar ik weet niet of Ferrari daar net zo over denkt. Ik moet daar toestemming voor vragen en ik weet niet of ik die zou krijgen", aldus Leclerc in gesprek met Speedweek.

Fotoalbum

De 25 mooiste Formule 1-auto's aller tijden

In haar rijke historie stonden er in de Formule 1 honderden auto's aan de start. Bijzondere, creatieve, spuuglelijke, maar ook prachtige bolides. RacingNews365 selecteerde 25 pareltjes van F1-auto's in een album.

Bekijk het album

19 reacties

    Breaking Zo moet de nieuwe Red Bull-bolide van Verstappen eruit gaan zien