© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton blij met snelheid van Ferrari

09 mrt. 2018 08:33 Wanda Bisschop 0 reacties
Op de derde testdag verpulverde Sebastian Vettel het officieuze ronderecord in Barcelona en oogstte daarmee het nodige lof van zijn rivaal Lewis Hamilton.

Hamilton verwacht dat fans mooi F1 seizoen krijgen

Lewis Hamilton bleef steken op de vijfde tijd op meer dan 2 seconden van Sebastian Vettel. Beiden reden echter wel op verschillende compounds. De regerend wereldkampioen liet tegenover de pers los dat hij zich verheugt op de nieuwe strijd met Ferrari.

"Ik hoop dat het echt een goede tijd is want dat betekent dat ze sterk zijn en dat we een echte race kunnen verwachten. Ik kan dan ook niet wachten hoe alles straks uitpakt tijdens de eerste race. We willen het publiek echt op het randje van hun stoelen krijgen."

Ondanks dat Vettel maar liefst vier tienden sneller was op de ultrasofts dan Mercedes maakt Hamilton zich geen zorgen over de snelheid van Mercedes.

"We hebben nog niet met heel weinig brandstof gereden dus ik heb geen idee hoe snel we echt kunnen zijn."

Vorig jaar stond de Mercedes bolide nogal bekend als een diva die soms lastig te temmen was. Dit jaar heeft Mercedes vooral geprobeerd om de sterke punten van de auto van vorig jaar te verbeteren.

Tot nu toe is Hamilton dan ook erg tevreden over de WO9.

"We zitten nog volop in het kennismakingsproces dus ik kan haar nu nog geen 'diva' noemen maar de auto voelt wel een stuk beter aan dan vorig jaar. Vorig jaar was de auto geweldig maar de nieuwe auto is nog veel beter. Ik rij er echt met plezier in."

"Hoe we er voor staan ten opzichte van de concurrentie? Ik heb geen idee maar ik voel me erg sterk."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen