Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton: 'Ik ga niet naar Ferrari'

Eens in de zoveel tijd stekende geruchten omtrent een overstap van Lewis Hamilton naar Ferrari weer de kop op. De voorliefde voor snelle auto's van het Italiaanse merk en de bijzondere uitspraken van de Brit zijn vaak voer voor discussie en speculatie.

Tijdens het GP weekend op Silverstone doken er ineens nieuwe geruchten op over Hamilton en Ferrari. De Brit zou na vijf seizoenen Mercedes wel toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Met Vettel die dan naar Mercedes zou verkassen, zouden de kemphanen elkaar ook niet in de haren kunnen vliegen binnen één team. Teambaas Toto Wolff liet al weten dat er niets van de geruchten waar is, maar nu is het ook Hamilton zelf die de geruchten ontkracht. " Ik heb geen enkele intentie om over te stappen," liet hij ESPN weten.

" Toen ik mijn debuut maakte in de Formule 1 wilde ik minimaal voor twee teams uitkomen en met twee teams successen behalen. Mensen zeiden vaak: Je bent succesvol bij McLaren, maar kan je het ook bij een ander team? Ik ben blij dat me dat gelukt is." " Ik ben een groot fan van Ferrari en het is een fantastisch team, maar ik hou van de omgeving waar ik nu ben. De atmosfeer binnen Mercedes is geweldig en er werken ongeveer 1800 mensen in het team om twee auto's te bouwen! Het is gewoon onvoorstelbaar. Ik hou van de omgeving waarin ik mag werken." Lewis Hamilton bezet momenteel de twee positie in het WK en staat slechts één punt achter Sebastian Vettel. Mocht de Brit dit jaar wereldkampioen worden, dan is dat al zijn vierde titel.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'