Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton: 'Ik ga Vettel de komende jaren het leven zuur maken'

Lewis Hamilton stevent af op zijn vierde wereldtitel, maar heel gemakkelijk ging het niet dit jaar. Sebastian Vettel was de voornaamste uitdager van Hamilton en tot aan de zomerstop ging het zeer gelijk op tussen de twee. Hamilton verwacht in de komende jaren dan ook onder anderen met Vettel uit te maken wie er kampioen wordt en wil de Duitser het leven maar wat graag zuur maken.

Hoewel Hamilton een groot fan is van het merk Ferrari, boekte hij al zijn succes bij andere teams. De Brit kwam nog nooit uit voor Ferrari, wat hij naar eigen zeggen niet zo erg zou vinden. "Ik ben een fan van Ferrari, zowel van de auto als het merk" , erkent Hamilton tegenover The Sun. "Het is voor elke coureur een eer om voor Ferrari te mogen rijden, maar dat is voor mij nooit een optie geweest" , aldus Hamilton.

"Als Ferrari me ooit had gewild, dan waren ze wel naar me toegekomen. Dat is echter niet gebeurd en ik wil alleen werken met mensen die mij willen" , vervolgt hij. Ferrari is dus nooit in beeld geweest bij Hamilton en nu is zijn taak dan ook vooral om het leven van zijn rivaal moeilijk te maken. "Maar ik ben erg gelukkig als ik ze het leven zuur kan maken. Sebastian heeft net weer bijgetekend, dus we gaan hem het leven zuur maken de komende jaren!" , besluit hij getergd. Komende zondag kan Hamilton zijn vierde wereldtitel pakken tijdens de GP van Mexico. Hiervoor moet hij met een voorsprong van 50 punten of meer op Sebastian Vettel vertrekken uit Mexico. Momenteel bedraagt zijn voorsprong 66 punten.

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"