© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton: 'Max was een stuk sneller vandaag'

01 okt. 2017 11:08 Rik Alkema 0 reacties
Lewis Hamilton was tijdens de GP van Maleisië tegen de verwachting in de mindere van Max Verstappen. De Nederlander was op snelheid beter dan de Brit en dat moest Hamilton ook eerlijk toegeven na de wedstrijd.

Lewis Hamilton niet tevreden met P2

Hoewel hij nu 34 punten voorsprong heeft in het kampioenschap op Sebastian Vettel, is Lewis Hamilton niet geheel tevreden met zijn wedstrijd in Maleisië.

"Ik moet allereerst mijn felicitaties aan Max maken, dit is een mooi verjaardagscadeau", zegt Hamilton sportief op het podium.

"Maar de race was lastig, we kwamen duidelijk snelheid tekort. Het was wel duidelijk dat Red Bull gewoon sneller was vandaag", erkent Hamilton.

Ook de snelheid van Sebastian Vettel was opmerkelijk. Binnen een mum van tijd lag de als laatst gestartte Duitser op de vierde plaats en even leek het erop dat hij zelfs het podium ging bestijgen.

Hoewel Hamilton wel zijn voorsprong in het kampioenschap heeft vergroot, ging dat niet op de manier zoals hij dat zelf voor ogen had.

"We hebben nog veel werk te doen", was Hamilton dan ook kritisch. "Op een aantal circuits zullen we waarschijnlijk de snelste zijn, maar dat dachten we hier ook. Het is geen zekerheid, dus we moeten gefocust blijven", blikt Hamilton vooruit op de resterende wedstrijden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen