© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton: 'Toen het begon te regenen wist ik dat ik kon winnen'

17 sep. 2017 16:32 Rik Alkema 0 reacties
Het gehele weekend kwam Mercedes niet in de buurt van Ferrari en Red Bull, maar op zondag stond Lewis Hamilton 'gewoon' weer met de bokaal in de hand op het hoogste treetje van het podium. Hoewel hij het niet had verwacht, kwam de overwinning ook weer niet als een totale verrassing voor de Brit.

Lewis Hamilton verrassende winnaar GP Singapore

"Als eerst wil ik het team bedanken en feliciteren met dit geweldige resultaat", was de traditionele opener van Lewis Hamilton op het podium.

Lewis Hamilton ging naar eigen zeggen zonder verwachtingen de wedstrijd in, en kon met wat geluk toeslaan.

"Gisteren hadden we het heel moeilijk en we wisten niet wat we konden verwachten vandaag. We hadden wat geluk met de start en daarna zijn we gefocust gebleven. Ik ben hier heel erg blij mee", aldus Hamilton.

Hamilton had dus wat geluk nodig om te winnen, maar toen het vlak voor de start begon te regenen wist Hamilton dat hij een kans had op de overwinning.

"Ik had een engeltje op m'n schouder vandaag, wie had gedacht dat beide Ferrari's eruit zouden liggen na de eerste bocht?" Ik had wel een beetje gehoopt op een gevecht met Sebastian, maar dat kwam er niet van", doelt Hamilton op de crash van Vettel recht voor zijn neus.

"Toen het ging regenen wist ik dat we een kans maakten. De overwinning was een beetje wonderbaarlijk, maar ook weer niet geheel onverwacht", besluit Hamilton met een brede glimlach.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen