© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton twijfelt over toekomst in Formule 1

30 nov. 2017 12:50 Ruud Dimmers 0 reacties
Het is een steeds terugkerend onderwerp bij Lewis Hamilton: Stoppen of doorgaan? De Brit laat in een interview weten dat hij twijfelt hoe lang hij nog door wil gaan in de Formule 1.

Hoe lang rijdt Hamilton nog in de F1?

Lewis Hamilton behaalde dit jaar zijn vierde wereldtitel in de Formule 1 en heeft nog een contract tot eind 2018. Het team van Mercedes gaat binnenkort met de Brit om tafel over de verlenging hiervan. Voor hoeveel jaar dat zal zijn in nog onbekend, waarbij Hamilton wederom zinspeelt op een vertrek uit de F1.

"Alles draait om het vinden van de balans. Ik heb nog een contract tot het einde van volgend seizoen en wil graag doorgaan. Wel sta ik op het punt waarop ik nadenk over mijn toekomst," laat Hamilton aan Motor Sport Magazine weten. 

"Stoppen en terugkeren in de F1 is geen optie. Wanneer je ook stopt, je zal het altijd missen. Of dat nu is of over vijf jaar. Ik sprak recent met een vriend van mij over dingen waar ik naar uitkijk, zoals wonen op een plaats, een vaste sportschool, tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ieder jaar dat ik langer race stel ik dat weer uit. Vanaf mijn veertigste zal ik daar alle tijd voor hebben."

Het recente overlijden van zijn tante zorgde ervoor dat Lewis Hamilton zich nog bewuster is van het feit dat er meer dingen in het leven zijn dan alleen werken.

"Mijn tante overleed aan kanker en op haar laatste dag vertelde ze dat ze haar hele leven gewerkt had om op een bepaald moment leuke dingen te kunnen doen. Uiteindelijk was haar die tijd niet gegund."

"Dat is waar ik nu mee worstel. Ik leef met de dag en wil het maximale bereiken, maar er is nog zoveel meer in het leven. Ik wil gewoon taart kunnen eten en zeker weten dat ik de juiste keuze maak op het juiste moment."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen