© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton: ‘We kunnen het nu afmaken in Mexico’

23 okt. 2017 07:55 Rik Alkema 0 reacties
Lewis Hamilton beleefde tijdens de Grand Prix van Amerika op de start na een rustig middagje. De Brit moest in de beginfase even bijschakelen om Sebastian Vettel in te halen, maar kon daarna de race controleren. Uiteindelijk veroverde hij zijn negende overwinning van het seizoen en kan hij in Mexico kampioen worden.

Lewis Hamilton wint onbedreigd de Grand Prix van Amerika

Op het podium was Lewis Hamilton dan ook zeer uitbundig na zijn overwinning. Met de gedachte in het achterhoofd dat hij volgende week bij winst zeker is van de titel deed hij de nodige danspasjes en vreugde uitingen.

“Ik wil graag iedereen bedanken die me heeft geholpen. Natuurlijk het team, dat een fantastische prestatie heeft geleverd en mij een geweldige auto hebben gegeven. Maar ook m’n familie, m’n broertje, m’n moeder en alle fans”, begon Hamilton zijn lofzang op het podium.

Daarbij greep hij direct de kans aan om zijn liefde voor Amerika en het circuit te uiten. Dit jaar was het een groot spektakel op het Circuit of the Americas en dat was ook Hamilton niet ontgaan.

“De show wordt hier elk jaar groter en ook het aantal mensen neemt elkaar weer toe. Het was een geweldige dag op een geweldig circuit. Ik denk dat dit mijn favoriete circuit is nu, ik kom hier heel graag.”

Volgende week in Mexico kan Hamilton voor de vierde keer wereldkampioen worden. “In Mexico kunnen we het af gaan maken”, zei hij dan ook getergd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen