Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lewis Hamilton wil Max Verstappen verslaan in 2018

Lewis Hamilton mag dan afgelopen zondag voor de vierde keer in zijn carrière de wereldtitel in de Formule 1 hebben veroverd, klaar is hij nog allerminst. De Brit kijkt na het binnenslepen van zijn titel al met een schuin oog naar volgend seizoen. Dan krijgt hij er waarschijnlijk een concurrent voor de titel bij, genaamd Max Verstappen.

Na afloop van de GP van Mexico erkende Hamilton dan ook het grote talent van Verstappen, die het gehele veld op grote achterstand reed en zo zijn derde Formule 1-wedstrijd wist te winnen. "Volgend seizoen zal ik nog beter moeten zijn om Max te verslaan" , spreekt Hamilton vol lof. "Zijn prestaties motiveren mij. Hij aast op de titel, dus voor volgend seizoen hoef ik mezelf niet te motiveren" , kijkt Hamilton nu al gretig uit naar het nieuwe seizoen.

Dit seizoen ging de strijd om het kampioenschap tussen Hamilton en Sebastian Vettel, waarbij Hamilton met een geweldige reeks overwinningen na de zomerstop de titel onverwacht snel binnensleepte. Volgend jaar zal dat echter heel anders zijn, denkt Hamilton. Dan zal niet alleen Vettel meestrijden om de titel, maar ook Max Verstappen. "Max is een ruwe diamant. Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar als hij zijn ervaringen van dit seizoen meeneemt naar volgend seizoen, dan wordt het heel erg spannend" , vervolgt Hamilton. "Ik kijk er heel erg naar uit om de strijd met hem aan te gaan" , besluit de viervoudig wereldkampioen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi