© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Lewis Hamilton wil nog vijf of zes jaar door in de Formule 1

01 sep. 2017 08:33 Ruud Dimmers 0 reacties
In Italië maakte Formule 1 coureur Lewis Hamilton een einde aan speculaties over het naderende einde van zijn F1-carrière. De Brit liet weten dat hij zijn contract bij Mercedes gaat verlengen.

Lewis Hamilton blijft bij Mercedes

De huidige deal tussen Hamilton en Mercedes loopt eind 2018 af en de Brit rijdt sinds 2013 voor het Duitse team. Daar komen in ieder geval nog een aantal jaren bij.

"Mijn relatie met het team is super. Ik krijg zelfs te horen wie er allemaal azen op mijn stoeltje en wie er contact opnemen met het team om te informeren naar mijn stoeltje."

"Dan zie je dat Sebastian uiteindelijk bijtekent bij Ferrari, maar voor mij is dat geen issue. Ik wil hier blijven en in de tweede helft van het seizoen gaan we waarschijnlijk met elkaar om tafel. Ik heb daarbij geen haast, want mijn contract loopt nog meer dan een seizoen."

Hamilton geeft ook een kijkje in zijn eigen toekomst. Eerder waren er speculaties dat hij eind 2018 de F1 zou verlaten, maar Lewis spreekt dat tegen. Sterker nog, hij kijkt naar de komende vijf of zes jaren.

"Het plan dat ik heb voor de vijf of zes jaar die ik nog heb in de F1 is de puzzel compleet. Nu Vettel bij Ferrari blijft, maakt dat mijn toekomst een stuk eenvoudiger."

Ondanks dat veel fans zouden genieten van een gevecht tussen Vettel en Hamilton als teamgenoten, zal dat er nooit van komen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen