Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Liberty hoopt op merken als BMW, Porsche of Audi in de Formule 1

Formule 1 eigenaar Liberty Media hoopt dat grote Duitse automerken in de toekomst instappen in de Formule 1. Porsche en Audi toonden recent al interesse in deelname aan de F1, maar veel zal afhangen van het prijskaartje en de motoren die gebruikt gaan worden.

" Onze doelstelling is dat we merken als deze terug zien in de Formule 1. Dat is ook de reden waarom we de technische en economische omstandigheden willen verbeteren," laat Chase Carey aan Bild weten. " We hebben een Duitse wereldkampioen en een Duits team als wereldkampioen. Op dit moment vecht er wederom een Duitser (Vettel red.) voor de titel. Het zou geweldig zijn als we meer Duitse teams krijgen in de F1."

Terugkeer Duitse Grand Prix in 2018 De Formule 1 GP van Duitsland keert na een jaar afwezigheid terug in de Formule 1. Financiële problemen als gevolg van te hoge kosten zorgden ervoor dat de race dit jaar niet op de kalender stond. " De Duitse Grand Prix vormt een belangrijk onderdeel in de historie van de sport en we zullen ervoor vechten om de race te behouden."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden