'Liberty Media moet Ferrari keihard aanpakken'

31 dec. 2017 08:45 Wanda Bisschop 0 reacties
Sinds Liberty Media de scepter zwaait in de Formule 1 is er al het nodige veranderd. Toch is niet iedereen even blij met de nieuwe ontwikkelingen. Vooral Ferrari heeft al gedreigd de sport te verlaten als Liberty Media bepaalde plannen niet terug draait.

Brundle verwacht niet dat Ferrari zich terugtrekt uit de Formule 1

Volgens teampresident Sergio Marchionne is de kans vrij groot dat Ferrari zich in de nabije toekomst terugtrekt uit de Formule 1. Met name de discussie over het invoeren van een budgetlimiet is een doorn in het oog van de Italiaanse renstal.

Onlangs liet Christian Horner zich al ontvallen dat hij deze dreigementen niet serieus neemt nadat bekend werd gemaakt dat Alfa Romeo in 2018 als titelsponsor van Sauber terugkeert in de Formule 1.

Ook voormalig Formule 1 coureur en tegenwoordig F1-analist Martin Brundle ziet Ferrari niet zo snel de Formule 1 verlaten.

In gesprek met Sky Sports F1 licht Brundle zijn visie hierop toe.

"Volgens mij is het gewoon bluf. Waar moet Ferrari dan naar toe? Willen ze ingemaakt worden door Mahindra in de Formule E?"

Volgens Brundle is er maar één oplossing voor het gedrag van Ferrari en dat is dat Liberty Media streng moet optreden.

"Ze geven totaal niks uit aan marketing en dat komt omdat de Formule 1 dat al grotendeels voor ze doet. Ik vind dan ook dat Liberty Media keihard moet optreden tegen Ferrari."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen