Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2024

Live reacties na de laatste vrije training voor kwalificatie GP Bahrein

Volg Max Verstappen live tijdens de derde vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein! Daniel Ricciardo stond bovenaan de tijdenlijst tijdens de eerste vrije training en Lewis Hamilton stond op P1 na afloop van de donderdag. Wie is de snelste tijdens de derde vrije training?

Verstappen Bahrain FP3
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De donderdag in Bahrein leverde toch wel een verrassend beeld op. Waar bijna het hele Formule 1-veld Max Verstappen en Red Bull voorafgaand aan het weekend als de torenhoge favoriet zag, was daar tijdens de eerste twee trainingen niet heel veel van te zien op de pure snelheid over één rondje. Als we de longruns erbij pakten, dan was Verstappen wél de dominante coureur.

Mercedes verraste tijdens de tweede vrije training met een 1-2, waarbij Lewis Hamilton P1 claimde en George Russell volgde op de tweede plek. Daarachter stond Fernando Alonso in de Aston Martin met Verstappen pas op de zesde plaats. Wat laten de teams zien tijdens de afsluitende training voor de kwalificatie die om 17.00 uur vrijdagmiddag start?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de derde vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de derde vrije training in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Derde vrije training - Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"