Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 live

Live Formule 1 wintertest 20 februari

Volg live de tweede wintertestdag van 2020. Na een lange winterstop kwam het Formule 1-seizoen 2020 op woensdag eindelijk op gang. Deze donderdag gaat het circus gewoon verder op het Circuit de Barcelona-Catalunya.

Verstappen barca1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Zoals de recente jaren altijd al het geval was zijn de Formule 1-teams deze week neergestreken op het Circuit de Barcelona-Catalunya voor de testweken. Op woensdag trapte Max Verstappen namens Red Bull af en legde hij 168 ronden af, het meeste van alle coureurs. Op donderdag neemt Alexander Albon het Red Bull-stokje over en zal hij achter het stuur van de RB16 kruipen.

Natuurlijk voorzien we je gedurende de dag van uitgebreide updates over de ontwikkelingen op de baan en houd je de stand bij met de livetiming. Je kan in het venster hieronder van links naar rechts en weer terug switchen tussen de liveblog en de livetiming.

formula.subevent.Dag 2.long - Wintertest week 1

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...
Forbidden

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie