Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lowe: "Schenk geen aandacht aan geruchten over mijn vertrek"

Het team van Williams zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De FW42 was niet op tijd klaar voor de wintertests en technisch directeur leek ven verantwoordelijk te worden gehouden voor het falen en zelfs de laan uit worden gestuurd. Zover is het echter nog niet gekomen.

Paddy Lowe zelf weet ondertussen heel goed wat er in de wandelgangen gefluisterd wordt, maar geeft in gesprek met onder andere RacingNews365 aan dat hij weinig aandacht wens te schenken aan geruchten omtrent zijn positie.

"Ik heb geen aandacht geschonken aan dingen die werden gezegd in de media, ik heb hard doorgewerkt, net zoals het team hard heeft doorgewerkt, dus wat dat betreft heb ik daar helemaal niets over te zeggen. Ik zou zeggen dat wat ik heb gezien in vele jaren F1 is, dat als het systeem in de top van een management niet werkt, mensen worden vervangen", aldus Lowe. "Sterke teams doen dat juist niet, die zien elk moeilijk jaar als een kans om te leren, en om nog sterker te zijn in het volgende jaar. De concurrentie ziet dergelijke tegenslagen zelfs als een bedreiging voor de toekomst, omdat ze weten dat een team leert van die problemen en alleen maar sterker terug kan keren." Met medewerking van Joe van Burik en René Oudman.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"