Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Pierre Gasly

Gasly zwijgt over problemen bij Red Bull

Pierre Gasly kende in 2019 een slechte seizoensstart met Red Bull. Op social media werd hij flink aangepakt door de fans, maar dat deert hem niet. Hij en Red Bull kennen immers de echte waarheid, al blijft die binnenskamers.

Gasly
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Pierre Gasly slaagde er begin 2019 naast Max Verstappen niet in om een podiumplaats in de wacht te slepen voor Red Bull. Hij werd teruggezet naar Toro Rosso, daar waar hij zijn oude glans weer hervond. Natuurlijk las hij op social media de kritiek van de fans op zijn rijden, maar dat legde hij eenvoudig naast zich neer.

"Die mensen oordelen over je zonder dat ze over alle informatie beschikken om een goed oordeel te vellen", aldus Gasly in gesprek met Racer. Gasly is ervan overtuigd dat de mensen een andere mening zouden zijn toegedaan als ze wel over alle informatie zouden beschikken, maar die gaat hij niet verstrekken.

"Ik sta bij Red Bull onder contract, ik heb het aan hen te danken dat ik in de Formule 1 rijdt. Wat er in die zes maanden allemaal is gebeurd, doet daar niets aan af. Ja, er waren problemen, ik heb met dingen geworsteld en als we de dingen over konden doen, hadden we ze anders gedaan."

"Maar Red Bull en ikzelf hebben met elkaar gesproken over de dingen die niet goed gingen. We hebben nog steeds een overeenkomst en dus is het niet aan mij om te zeggen 'dit ging niet goed en dat ging niet goed'. Dat zou verkeerd zijn van mij en daarom zeg ik dat soort dingen dus niet."

Porsche 911 gt2 rs 95

De indrukwekkende privé-auto's van Max Verstappen

Max Verstappen rijdt niet alleen op het F1-circuit in een supersnelle bolide. Hij bezit rasechte Britten, maar in zijn garage staan ook Duitsers en Italianen. Het gaat om auto's die hij nu in zijn bezit heeft of eerder in zijn bezit heeft gehad.

Bekijk het album

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Pierre Gasly

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf