Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

MXoN: het grootste motocross evenement van Nederland en jij kan erbij zijn

Motocrossfans komen dit jaar helemaal aan hun trekken tijdens de Motocross of Nations (MXoN) op 29 september op het TT Circuit Assen. Speciaal voor dit evenement wordt met zand een track gebouwd en komen de wereldtoppers in actie. Vanzelfsprekend hoopt Jeffrey Herlings voor de ogen van tienduizend Nederlandse fans te zegevieren.

Motocrossliefhebbers opgelet: het grootste motocross evenement van Nederland, de MXoN, strijkt in het laatste weekend van september neer op het TT Circuit in Assen en jij kan er via Grand Prix Tours bij zijn!

MXoN, dé belangrijkste motocrosswedstrijd ter wereld en vormt een zeldzame krachtmeting tussen de vers gekroonde kampioenen uit het wereldkampioenschap en de supersterren uit een ander groot motocrossland, de Verenigde Staten. Sinds 2013 doen er gemiddeld 40 verschillende landen mee met een afvaardiging van elk drie rijders. Frankrijk won de laatste MXoN-evenementen, maar Nederland stond de afgelopen drie edities ook op het podium. Teamcaptain Jeffrey Herlings won vorig jaar de MXGP-titel, die hij door een blessure dit jaar niet kan verdedigen. Nederland wordt ook dit jaar echter door de Brabander vertegenwoordigd tijdens de MXoN in Assen.

Grand Prix Tours zorgt ervoor dat jij het MXoN-weekend optimaal mee kan maken. Ze bieden daarbij verschillende arrangementen aan, waarbij je ervoor kan kiezen op om de gezellige MXoN-camping te verblijven of in een rustig gelegen hotel. Het weekend van 28 tot en met 30 september kan zo in het teken staan van een fantastische motocrosservaring voor jong en oud.

Race naar de site voor meer informatie omtrent tickets en arrangementen voor de MXoN.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf