© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Magnussen: 'Grosjean was zichtbaar gefrustreerd'

10 apr. 2018 11:45 Koen Bakker 0 reacties
Kevin Magnussen evenaarde bij de Grand Prix van Bahrein het beste resultaat ooit in de geschiedenis van Haas. De Deen was echter niet te spreken over teamgenoot Romain Grosjean, die hem duidelijk ophield gedurende de wedstrijd.

Magnussen en Grosjean 'moeten nog praten' over incident GP Bahrein

Kevin Magnussen kwam in de dertigste ronde achter Romain Grosjean de baan op na zijn tweede pitstop. De Deen werd duidelijk opgehouden door zijn teamgenoot en moest zelfs afremmen om een incident te voorkomen. 

Magnussen reageert nu tegenover Motorsport-total.com op het voorval, waarbij hij stelt dat zijn teamgenoot zich slecht gedroeg: "We moeten het daar nog over hebben, maar hij leek zichtbaar gefrustreerd." 

Magnussen reageerde over de boardradio meteen fel: "Hij moet meer ruimte maken!", schreeuwde de Deen. Niet veel later kwam Grosjean de pitstraat in voor zijn geplande pitstop. De Fransman eindigde uiteindelijk ver buiten de punten. 

Magnussen evenaarde met P5 het beste resultaat van Haas. In Australië lag een nóg beter resultaat voor het oprapen, maar toen viel hij uit na een mislukte pitstop. De druk bij de pitstops van Haas was dus immens, maar het team maakte geen fouten. 

"De pitcrew heeft het fantastisch gedaan. Deze vijfde plaats is helaas geen vierde plaats, maar dit is nog steeds een ongelooflijk goed resultaat. Het was leuk om tien punten te scoren. Helaas kon ik niet het gevecht met Gasly aangaan voor de vierde positie, maar desondanks ben ik trots op iedereen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen