© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Magnussen moet vlak voor GP België in rechtszaal verschijnen

19 jul. 2018 10:25 René Oudman 0 reacties
Het mag even duren, maar aan de vooravond van de Grand Prix van België schijnt dan eindelijk de rechtszaak tussen Kevin Magnussen en zijn voormalig manager te beginnen. Aanvankelijk was de bedoeling dat het geschil voorafgaand aan het seizoen 2018 zou worden afgehandeld, maar daar is tot dusver nog geen tijd voor geweest.

Dorte Riis Madsen, de vrouw die K-Mag vanaf zijn eerste stappen in de autosport tot en met zijn eerste jaar in de Formule 1 begeleidde, voelt zich onheus bejegend. De Deense werd, nadat Magnussen te horen kreeg niet verder te kunnen als voltijdrijder bij McLaren (eind 2014), zonder pardon aan de kant geschoven. De huidige Haas-coureur liet zich vervolgens in de media meermaals negatief uit over zijn voormalige belangenbehartigster.

De Deense krant Ekstrabladet weet te melden dat de zaak doorgang weet te vinden, en wel vlak voor de Grand Prix van België. De exacte datum waarop de zitting plaatsvindt wordt niet gemeld, wel is duidelijk dat de uitspraak op donderdag 23 augustus wordt gedaan. Magnussen zal daar zelf niet bij aanwezig zijn: de 25-jarige is dan namelijk al op het circuit Spa-Francorchamps.

Riis Madsen zou grote sommen geld eisen, zowel voor het contract dat Magnussen bij Renault tekende (2016) als voor de overeenkomst die de Deense nummer zeven van de huidige stand om het wereldkampioenschap bij Haas wist te bewerkstelligen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen