Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Magnussen na snelste tijd in Bahrein: "Ik brak mijn nek!"

Kevin Magnussen verraste vriend en vijand met de snelste tijd op de donderdag in Bahrein. Hij moest er wel even zijn nek voor breken, zo grapt de comeback-koning.

Haas F1 stuurde op vrijdag voor het eerst in anderhalf jaar Kevin Magnussen de baan op. Na zestig ronden was de Deen sneller dan alles en iedereen deze week. Een verrassing? Jazeker! Een poging om na het vertrek van Uralkali nieuwe sponsoren aan te trekken? Ongetwijfeld! Maar een mooie opsteker was het zeker en Magnussen kon er zelf goed om lachen. "Het was een goede testdag. Ik had een paar runs nodig om weer op snelheid te komen met een Formule 1-auto, maar daarna voelde het alsof ik nooit was weggeweest. Ik voelde mijn nek aan het einde van de dag overigens wel, hij zal min of meer gebroken zijn, maar dat was te verwachten."

Haas F1 mag opnieuw 'nablijven'

"En morgen (vandaag, zaterdag dus, red.) volgt nog een dag, dus zal ik hem nog een beetje meer breken", vervolgt Magnussen met een dikke vette knipoog. "En hopelijk ben ik dan volgende week iets beter in vorm." Kevin Magnussen rijdt op zaterdag de ochtendsessie en mocht een uurtje eerder beginnen om verloren tijd op donderdag goed te maken. Teamgenoot Mick Schumacher neemt de middag voor zijn rekening en rijdt aan het einde van de dag zelfs twee uur langer door.

Viaplay
x
McLaren vs. Red Bull McLaren ontzet door 'escalatie' na Red Bull-klacht