Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Kevin Magnussen

Magnussen na snelste tijd in Bahrein: "Ik brak mijn nek!"

Kevin Magnussen verraste vriend en vijand met de snelste tijd op de donderdag in Bahrein. Hij moest er wel even zijn nek voor breken, zo grapt de comeback-koning.

Magnussen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Haas F1 stuurde op vrijdag voor het eerst in anderhalf jaar Kevin Magnussen de baan op. Na zestig ronden was de Deen sneller dan alles en iedereen deze week. Een verrassing? Jazeker! Een poging om na het vertrek van Uralkali nieuwe sponsoren aan te trekken? Ongetwijfeld! Maar een mooie opsteker was het zeker en Magnussen kon er zelf goed om lachen.

"Het was een goede testdag. Ik had een paar runs nodig om weer op snelheid te komen met een Formule 1-auto, maar daarna voelde het alsof ik nooit was weggeweest. Ik voelde mijn nek aan het einde van de dag overigens wel, hij zal min of meer gebroken zijn, maar dat was te verwachten."

Haas F1 mag opnieuw 'nablijven'

"En morgen (vandaag, zaterdag dus, red.) volgt nog een dag, dus zal ik hem nog een beetje meer breken", vervolgt Magnussen met een dikke vette knipoog. "En hopelijk ben ik dan volgende week iets beter in vorm."

Kevin Magnussen rijdt op zaterdag de ochtendsessie en mocht een uurtje eerder beginnen om verloren tijd op donderdag goed te maken. Teamgenoot Mick Schumacher neemt de middag voor zijn rekening en rijdt aan het einde van de dag zelfs twee uur langer door.

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull hebben de Formule 1 veranderd

Natuurlijk gaat het in de nieuwe RN365-podcast over het ontslag van Mazepin en het nieuwe contract van Verstappen. Luister nu de podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

Formule 1 wintertest Bahrein 2022 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull