Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Magnussen: "Ziet er gaaf uit, niet?"

Kevin Magnussen is alvast erg blij met hoe de nieuwe bolide van Haas F1 er qua kleur uit ziet. De Deen is lovend over de agressieve' look van de VF-19.

"Hij ziet er erg cool uit, of niet dan?", zo kopt Kevin Magnussen tijdens de perspresentatie van de livery van de nieuwe Haas F1-bolide van dit jaar. "Hij ziet er in deze nieuwe kleuren snel uit, hij ziet er in deze nieuwe kleuren ook boos uit", aldus de Deen, die niet kan wachten om achter het stuur te stappen.

"Dat zal een spannend moment zijn. Het is traditioneel het eerst moment waarop ontdekt hoe de nieuwe auto voelt. Het zal ons als rijders ook direct een idee geven van hoe goed de nieuwe bolide is." Romain Grosjean is in 2019 opnieuw de teamgenoot van Magnussen. De Fransman, die sinds de oprichting van het team deel uitmaakt van de Amerikaanse renstal, weet dat er veel werk is gaan zitten in de nieuwe bolide: "Onze engineers hebben hard gewerkt aan de nieuwe bolide, met speciale aandacht voor de nieuwe vleugels. Die zien er niet heel anders uit, maar die hebben voor heel wat hoofdbrekens gezorgd." "Binnenkort is aan het aan ons als coureur om het werk van hen over te nemen. De eerste meters met de nieuwe auto zijn aanstaande", vervolgt Grosjean. Of we door de nieuwe regels meer inhaalacties gaan zien? "We zullen zien."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'