© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Manager Verstappen: 'Max heeft sinds Canada maximaal gescoord'

02 aug. 2018 11:33 Ruud Dimmers 0 reacties
De eerste seizoenshelft van Max Verstappen kan je in twee delen knippen: Het eerste deel waarin er eigenlijk niets lukte en de druk mega hoog was, en het tweede deel waarin vier podiumplaatsen en één zege volgden. Manager Vermeulen blikt tevreden terug op het tweede deel.

Tot aan de Grand Prix van Canada lukte er vrijwel niets voor de Red Bull-coureur. Acties die voorheen slaagden, eindigden nu in tranen. Het GP-weekend in Monaco was daarbij het dieptepunt, maar sindsdien is Verstappen snel en foutloos.

"Ik denk dat je Max zijn seizoen in twee delen moet opknippen. Het tweede deel van het seizoen, vanaf Canada, heeft Max maximaal gepresteerd. Meer zit er niet in de auto", laat Vermeulen aan Formule 1 Magazine weten.

In de eerste races vergaloppeerde Verstappen zich soms. 'De crash in de vrije training in Monaco en de touché met Vettel in China waren onhandig", erkent Vermeulen.

"Ik denk dat het hem dit jaar niet altijd mee zat. Max is gewoon dezelfde Max als in de andere jaren. Hij zat nooit in de put en mentaal is hij ijzersterk. Max is dit jaar weer gegroeid."

Na twaalf races bezet Verstappen de zesde positie in het WK met 105 punten.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen