Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Marc Marquez

Marc Marquez hint naar toekomstige Dakar-deelname samen met broer

Marc Marquez hield de afgelopen weken de Dakar Rally nauwlettend in de gaten. De achtvoudig wereldkampioen is momenteel herstellende van een schouderoperatie en had dus de tijd om de coureurs in de woestijn van Saoedi-Arabië te volgen. In de toekomst hoopt Marquez stiekem zelf ook deel te nemen aan de rally.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

Waar eerder Valentino Rossi al vaker sprak over een deelname aan de befaamde Dakar Rally, zo lijkt ook Honda-rijder Marc Marquez zeer geïnteresseerd te zijn om deel te nemen aan de 'zwaarste rally van de wereld'. "Ieder jaar geniet ik weer van de beelden van de Dakar-rally. Het is indrukwekkend om te zien wat de coureurs daar allemaal moeten doen en het lijkt me heel mooi om in de toekomst deel te nemen aan de rally", aldus Marquez tegenover Crash.net.

"Toch is dat op dit moment in mijn carrière niet mogelijk, ik focus me de komende jaren namelijk volledig op de MotoGP. Daarom is het niet mogelijk om nu deel te nemen aan een dergelijke rally." Dit jaar komt Marquez samen met zijn broertje en tweevoudig Moto2-wereldkampioen Alex Marquez uit voor het Repsol Honda-team en in de toekomst hoopt Marc vervolg te geven aan deze samenwerking.

"Wanneer ik in de toekomst de Dakar kan rijden, dan wil ik Alex als mijn navigator hebben. Of misschien draaien we het wel om, want ik heb tenslotte ook een goed richtingsgevoel", aldus de lachende Marquez. "Zonder grappen, een deelname aan Dakar is niet zomaar geregeld. Je moet er hard voor trainen en ook technisch moet je alles op orde hebben. Daar moet je dus wel de tijd voor hebben."

0 reacties

    Uitslag Formule 1 wintertest Barcelona 21 februari