Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Marko: "Dat geeft ons het vertrouwen dat we nóg meer van Verstappen kunnen verwachten"

Hij wordt weleens 'de tweede vader' van Max Verstappen genoemd. Sterker nog, de wereldkampioen zelf noemt hem zo weleens: Helmut Marko. De Oostenrijker is ontzettend trots op de jongeling en als hij de signalen goed leest, denkt hij daar uit op te kunnen maken dat er nog veel meer aan zit te komen.

Marko Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

"Niemand had zich voor kunnen stellen dat het seizoen zo zou lopen toen we 46 punten achter stonden. Maar vanaf dat moment werd er feilloos gereden en leverde beide coureurs topprestaties. Er werden nauwelijks fouten gemaakt", aldus Helmut Marko in gesprek met Duitse media, doelend op Max Verstappen en Sergio Perez.

"Op Max kunnen we altijd rekenen"

"Het team heeft geweldig werk geleverd en het resultaat geeft alle medewerkers ontzettend veel voldoening", vervolgt Marko, voordat hij verder gaat met het bewieroken van Max Verstappen als individu.

"Onder de streep kun je altijd rekenen op Max Verstappen. Hij presteert al-tijd. Zijn eerste wereldtitel veroverde hij met het mes tussen de tanden, terwijl de tweede wereldtitel veel makkelijker kwam."

"Hij liet zien over nog meer snelheid te beschikken en dat wist hij bovendien te combineren met een nog beter bandenmanagement. Hij wist tevens veel beter het overzicht te bewaren en dat alles maakt dat we vol vertrouwen zijn dat we in de toekomst nóg meer van hem kunnen verwachten."

Ook interessant:

Verstappen laat zien waarom Perez altijd in zijn schaduw zal staan

Max Verstappen won dominant de GP van Abu Dhabi, terwijl Sergio Perez niet opgewassen was tegen Ferrari. In de nieuwste F1-podcast vellen Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk hun oordeel over alle gebeurtenissen in Abu Dhabi.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"