Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko: "Dat geeft ons het vertrouwen dat we nóg meer van Verstappen kunnen verwachten"

Hij wordt weleens 'de tweede vader' van Max Verstappen genoemd. Sterker nog, de wereldkampioen zelf noemt hem zo weleens: Helmut Marko. De Oostenrijker is ontzettend trots op de jongeling en als hij de signalen goed leest, denkt hij daar uit op te kunnen maken dat er nog veel meer aan zit te komen.

Marko Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

"Niemand had zich voor kunnen stellen dat het seizoen zo zou lopen toen we 46 punten achter stonden. Maar vanaf dat moment werd er feilloos gereden en leverde beide coureurs topprestaties. Er werden nauwelijks fouten gemaakt", aldus Helmut Marko in gesprek met Duitse media, doelend op Max Verstappen en Sergio Perez.

"Op Max kunnen we altijd rekenen"

"Het team heeft geweldig werk geleverd en het resultaat geeft alle medewerkers ontzettend veel voldoening", vervolgt Marko, voordat hij verder gaat met het bewieroken van Max Verstappen als individu.

"Onder de streep kun je altijd rekenen op Max Verstappen. Hij presteert al-tijd. Zijn eerste wereldtitel veroverde hij met het mes tussen de tanden, terwijl de tweede wereldtitel veel makkelijker kwam."

"Hij liet zien over nog meer snelheid te beschikken en dat wist hij bovendien te combineren met een nog beter bandenmanagement. Hij wist tevens veel beter het overzicht te bewaren en dat alles maakt dat we vol vertrouwen zijn dat we in de toekomst nóg meer van hem kunnen verwachten."

Ook interessant:

Verstappen laat zien waarom Perez altijd in zijn schaduw zal staan

Max Verstappen won dominant de GP van Abu Dhabi, terwijl Sergio Perez niet opgewassen was tegen Ferrari. In de nieuwste F1-podcast vellen Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk hun oordeel over alle gebeurtenissen in Abu Dhabi.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Radiotranscript Stilte Verstappen en irritatie Perez bij interne Red Bull-strijd om snelste ronde