Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Marko haalt hard uit naar Massa na hinderen Max Verstappen

Achterblijvers speelden een cruciale rol in de slotfase van de GP van Japan. Max Verstappen kwam snel dichterbij aan Lewis Hamilton, maar werd in de weg gereden door Alonso en Massa.

Bij Red Bull waren ze niet blij met de rol van Felipe Massa. De Braziliaan liet bij het ingaan van de laatste ronde wel Hamilton voorbij, maar hield Verstappen de hele eerste sector op. Een kans op een aanval was daardoor voorbij. Helmut Marko laat aan het Oostenrijk ORF weten dat Massa beter met pensioen kan gaan. " Max Verstappen was in de laatste ronden snel genoeg om het Lewis Hamilton erg lastig te maken. Hij reed een voortreffelijke en probleemloze race."

In de voorlaatste ronde zat Verstappen zelfs op minder dan vier tienden van Hamilton. Een aanval was in de maak maar eerst reed Alonso in de weg bij de hairpin. Massa deed dat nog eens dunnetjes over. " De leiders kwamen in de slotronden Alonso en Massa tegen. Max Verstappen heeft serieus last gehad van Massa. Hierdoor verloor hij de aansluiting bij Hamilton." " Het word tijd dat Massa stopt met racen in de Formule 1", oordeelde de adviseur van Red Bull.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'