© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

'Hamilton wil meer geld zien na afwijzing Max Verstappen'

05 apr. 2018 09:32 Jan van der Burgt 1 reacties
Volgens Red Bull-adviseur Helmut Marko wil Lewis Hamilton het maximale uit zijn nieuwe contract met Mercedes halen. Dit kan hij volgens Marko doen, omdat Max Verstappen en Sebastian Vettel eerder bedankten voor een stoeltje bij Mercedes.

Hamilton en Mercedes nog altijd met elkaar in gesprek

De bekendmaking van een nieuw getekend contract tussen Lewis Hamilton en Mercedes laat al enige tijd op zich wachten. Niet verwonderlijk, vindt Red Bull-kopstuk Helmut Marko: "Lewis wil meer geld zien", zo laat de Oostenrijker in het Duitse Sport Bild optekenen.

"Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft geprobeerd om Max Verstappen en Sebastian Vettel in te lijven, maar beiden bedankten voor de eer. Lewis zal hier ongetwijfeld lucht van hebben gekregen en gebruikt dit in zijn voordeel om zijn eigen prijs op te stuwen."

De laatste update omtrent het nieuwe contract kwam in Australië van Hamilton zelf: "We zijn met elkaar in gesprek en zullen nog even met elkaar in gesprek blijven. Het is een prettige situatie. Mercedes weet dat ik door wil met hen en ik weet dat Mercedes door wil met mij."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen