Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Marko heeft slecht nieuws voor Vettel-fans

Helmut Marko heeft op persoonlijke titel een dikke streep gezet onder een mogelijke Formule 1-comeback van Sebastian Vettel. Het is een statement dat hij met klare argumenten onderbouwt.

Vettel Horner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sinds het Formule 1-afscheid van Sebastian Vettel gaat het eigenlijk voortdurend over een mogelijke comeback in de koningsklasse van de autosport. Vettel zelf gaf meermaals aan er voor open te staan als er zich competitieve kansen voordeden, terwijl Red Bull, onder aanvoering van Helmut Marko, altijd wel gecharmeerd leek van het idee om Vettel in een hele andere rol terug te halen naar Red Bull.

Als Motorsport-Total Marko nu echter vraagt naar de kansen op een F1-comeback in de rol van coureur, geeft hij aan dat hij het niet meer ziet gebeuren.

"Het is waar dat ik contact heb met Sebastian, maar dat is niet in relatie tot een rol bij Red Bull. Hij bevindt zich nu ook in een vliegtuig- en telefoonvrije zone ergens in het noorden. Ik heb dan ook al drie maanden niks meer van hem gehoord."

Maar Marko ziet een terugkeer echt niet meer gebeuren: "Hij is nu te lang uit de sport, dat terwijl heel veel jonge gasten klaarstaan."

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking! Renault stopt als motorleverancier in F1