Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"

Max Verstappen eindigde op een zorgwekkende vijftiende plaats in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Singapore. Helmut Marko luidt de noodklok.

Verstappen Singapore FP2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De tweede vrije training voor de Grand Prix van Singapore verliep niet goed voor Max Verstappen en Red Bull. De Nederlander had totaal geen grip en kwam in zijn kwalificatierun niet verder dan de vijftiende plaats. Het maakt dat Red Bull-adviseur Helmut Marko de noodklok luidt. De Oostenrijker ziet een zorgwekkende situatie ontstaan.

"Niets werkt op de auto van Max", stelt Marko tegenover Sky Sport DE. "Hij had geen grip op de zachte en harde banden en de balans was niet op orde. Op dit moment zou ik zeggen dat de situatie zeer zorgwekkend is en we drastisch iets moeten proberen. We gaan zien wát we kunnen proberen."

Maar de RB20 past toch niet goed bij de karakteristieken van het circuit in Singapore? "Dat kunnen we niet accepteren. We moeten zaken uitzoeken om ervoor te zorgen dat we competitiever zijn. Ik heb net gekeken en we hebben hetzelfde tempo als Franco Colapinto...", sluit Marko af.

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"