Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko reageert cryptisch op vraag over teamgenoot Verstappen voor 2025

De geruchtenmolen rondom het tweede Red Bull-stoeltje voor 2025 draait op volle toeren. Terwijl op de baan er een soort shootout bezig is tussen drie coureurs, gaat het ook nog altijd over een mogelijk pensioen van Sergio Perez. Helmut Marko reageert op die geruchten op zijn eigen, geheimzinnige manier.

Perez Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull maakt er niet langer een geheim van dat het nog allerminst zeker is wie er in 2025 als teamgenoot van Max Verstappen mag opdraven. Eerder dit seizoen tekende Sergio Perez nog een nieuw contract, waarmee de kous af leek te zijn, maar niets is minder waar.

Na het vertrek van Daniel Ricciardo bij Visa Cash App RB (RB) en de komst van Liam Lawson is Red Bull bezig met een soort shootout tussen drie coureurs: Perez, Lawson en Yuki Tsunoda. De drie moeten in de laatste zes races laten zien waarom zij het stoeltje langs Verstappen verdienen. Bovendien gonst het nog altijd van de geruchten dat Perez aankomend weekend in Mexico zijn vertrek gaat aankondigen, ondanks het feit dat Perez hier zelf recentelijk ludiek op reageerde.

Voor een plaats bij Red Bull zullen de drie kanshebbers vooral Helmut Marko moeten overtuigen. De Oostenrijker wordt na de GP in Austin door Sky DE gevraagd of er in Mexico een mogelijke aankondiging komt van Perez. Marko reageert op zijn eigen, mysterieuze wijze: "Hij heeft zelf gezegd dat er geen waarheid achter zit. Het is dus even afwachten, maar hij moet wel kijken naar zijn prestaties..."

Wie denk jij dat er in 2025 de teamgenoot van Max Verstappen is? Laat het weten in onderstaande poll!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Red Bull geeft uitleg over gebrek aan snelheid Verstappen