© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Marko: "Red Bull en Renault zijn als vrienden uit elkaar gegaan"

27 nov. 2018 18:00 Jan van der Burgt 0 reacties
De wegen van Red Bull en Renault scheiden zonder dat er sprake is van oud zeer tussen de twee. Dat stelt teamadviseur Helmut Marko die tegelijkertijd uitkijkt naar de komst van Honda.

Ja, er werd over en weer wel op elkaar afgegeven, maar Red Bull en Renault zijn tijdens het Grand Prix-weekend in Abu Dhabi als vrienden uit elkaar gegaan. Helmut Marko geeft aan dat er geen sprake is van oud zeer tussen de beide partijen, die aan het begin van dit decennium tezamen zo succesvol waren.

Op de vraag van Auto, Motor und Sport of Marko opgelucht is dat ze bij Red Bull eindelijk van Renault verlost zijn , antwoordt hij: "Wij zijn met een goede verstandhouding uit elkaar gegaan. We hebben op de zaterdag in Abu Dhabi nog een afscheidsfeestje georganiseerd."

De Renault-krachtbron maakt volgend jaar plaats voor de pk's van Honda. Een stap vooruit, meent Marko: "Die motor levert nu al meer vermogen dan de Renault. Met dat wat er nog in het vat zit, moeten we op eigen kracht vooraan mee kunnen strijden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen