© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Marko: "Trainingen Verstappen en Ricciardo beter verlopen dan verwacht"

20 jul. 2018 19:03 René Oudman 0 reacties
Red Bull: we moeten bij Daniel Ricciardo een aantal nieuwe motorcomponenten installeren voor de GP van Duitsland, zodat hij daar een gridstraf kan 'pakken'. De Hockenheimring is namelijk een circuit waarop we niet zeer competitief kunnen zijn. Ook Red Bull: eerste in de eerste vrije training op de Hockenheimring, eerste tijdens de tweede vrije training op de Hockenheimring. Dr. Helmut Marko moest even twee keer met zijn ogen knipperen.

"Het is een stuk beter verlopen dan we van tevoren hadden verwacht", jubelt Marko bij Motorsport-Magazin. Waar Daniel Ricciardo de eerste vrije training als rapste besloot, daar mocht Max Verstappen na het tweede bedrijf met de eer strijken. Voor wat betreft de kwalificatie durft de talentscout van Red Bull en Toro Rosso echter nog geen voorspellingen te doen.

"We hebben nog geen party mode", spreekt de Oostenrijker. "Ik ga niet naar de weersvoorspellingen kijken. Die melden dat het vijftien minuten voor de kwalificatie ophoudt met regenen, of juist dat het tien minuten voor de sessie begint te hozen! Laat ik maar niet meer kijken!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen