Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko velt eerste oordeel over Red Bull-upgrade

Red Bull Racing heeft een groot updatepakket meegenomen naar Boedapest. In de eerste vrije training leverde de updates nog niet de snelste tijd op, maar volgens Helmut Marko hoeven de fans zich geen zorgen te maken.

Helmut Marko Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het was al langer bekend dat Red Bull updates mee zou gaan nemen naar de Hungaroring. Toch was de grootte van het pakket opvallend. Volgens Max Verstappen werd dit weekend zelfs cruciaal in de titelstrijd, gezien de grote Red Bull-upgrade.

Tijdens de eerste vrije training was het lastig te zien of de upgrade ook daadwerkelijk werkte, omdat beide Red Bull-coureurs vooral zaken aan het testen waren. De snellere tijden lieten ze daardoor grotendeels schieten. Volgens Helmut Marko is men bij Red Bull erg tevreden over de eerste bevindingen.

"Wij zijn op zich al tevreden," zo vertelt Marko tegenover ORF vlak na afloop van de eerste training. "Over het algemeen werkte het, maar Ferrari heeft wel een wederopstanding. Dat ligt ook aan het circuit, wat goed bij hun lijkt te passen."

Toch is Red Bull er nog niet volgens Marko: "We moeten wel nog wat zaken verfijnen. Maar het bemoedigende is dat we slechts twee tienden achter Sainz staan. En de die tijd verliezen we min of meer in één bocht, namelijk de laatste voor het opkomen van het rechte stuk."

"Dat heeft puur met het gedrag van de auto te maken, iets wat wij normaal niet hebben. Dus over het algemeen zijn wel tevreden," zo sluit een positieve Marko af. 

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Hongarije 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje