© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Marko: "Verstappen kan met deze Red Bull-Honda voor de titel gaan"

17 mrt. 10:40 Ruud Dimmers 7 reacties
De goede eerste Formule 1-race van Max Verstappen in 2019 zorgt voor volop optimisme binnen het team. Teamadviseur Helmut Marko is ervan overtuigd dat Verstappen met de Red Bull-Honda mee kan doen in de titelstrijd.

De derde plaats van Max Verstappen betekende een direct succes voor de combinatie Red Bull-Honda. Al in de eerste race scoorde het team een felbegeerde podiumplaats. De lat ligt echter aanzienlijk hoger: de wereldtitel is het doel van de Brits-Oostenrijkse renstal.

"We zijn zeer tevreden. Het draait om het continu verzamelen van punten en het optimaliseren van resultaten. Zo word je uiteindelijk wereldkampioen en Max kan met dit pakket zeker strijden om de titel", laat Marko optekenen door Formule 1.

Belangrijk daarbij is wel dat Red Bull zelf vol aan de bak gaat. Het chassis van de RB15 is niet op het gewenste niveau, stelt Marko: "We willen meer, we willen races winnen. We zijn nu goed op weg en weten dat we samen met Honda een zeer goed pakket hebben."

"Om voor overwinningen te strijden hebben we snellere ontwikkeling van ons chassis nodig. En die gaat er komen ook", besluit de Oostenrijker vol vertrouwen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen