Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Marko: "Verstappen kan met deze Red Bull-Honda voor de titel gaan"

De goede eerste Formule 1-race van Max Verstappen in 2019 zorgt voor volop optimisme binnen het team. Teamadviseur Helmut Marko is ervan overtuigd dat Verstappen met de Red Bull-Honda mee kan doen in de titelstrijd.

De derde plaats van Max Verstappen betekende een direct succes voor de combinatie Red Bull-Honda. Al in de eerste race scoorde het team een felbegeerde podiumplaats. De lat ligt echter aanzienlijk hoger: de wereldtitel is het doel van de Brits-Oostenrijkse renstal.

"We zijn zeer tevreden. Het draait om het continu verzamelen van punten en het optimaliseren van resultaten. Zo word je uiteindelijk wereldkampioen en Max kan met dit pakket zeker strijden om de titel", laat Marko optekenen door Formule 1. Belangrijk daarbij is wel dat Red Bull zelf vol aan de bak gaat. Het chassis van de RB15 is niet op het gewenste niveau, stelt Marko: "We willen meer, we willen races winnen. We zijn nu goed op weg en weten dat we samen met Honda een zeer goed pakket hebben." "Om voor overwinningen te strijden hebben we snellere ontwikkeling van ons chassis nodig. En die gaat er komen ook", besluit de Oostenrijker vol vertrouwen.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden