Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko wijst mogelijke uitdagers Verstappen aan in GP Miami

Red Bull-adviseur Helmut Marko is er nog niet zo zeker van dat Max Verstappen de overwinning gaat pakken in Miami. Hij wijst op twee teams waar hij veel van verwacht.

Max quali miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

We hebben vier sessies gehad in de Formule 1 in Miami en alle vier de keren was Max Verstappen de snelste man. Het is dan ook logisch om te denken dat Verstappen de Grand Prix van Miami gaat winnen. Zeker ook omdat de Nederlander de twee eerdere edities op het Miami International Autodrome ook wist te winnen.

Verstappen vindt naast zich op de eerste rij Charles Leclerc in de Ferrari en op de tweede startrij vindt hij nog een Ferrari, met teamgenoot Sergio Perez pas op de vierde plek. Daarachter staan de twee McLarens, waarvan misschien wel werd verwacht dat ze iets verder naar voren zouden staan.

Helmut Marko blikt vooruit op de race en ziet dat er nog wat uitdagingen liggen. "Er zijn geen longruns gedaan. We waren allemaal gefocust op de afstelling van de auto. Dus dat betekent dat wie er snelheid en bandenmanagement het beste combineert, die zal er zijn", zo legt de Red Bull-adviseur uit bij ORF.

Welke teams kunnen Verstappen en Red Bull dan van de zege afhouden? "Je moet zeker rekening houden met beide Ferrari's. Maar ik geloof nog steeds dat McLaren potentieel heeft. Geloof me, we kunnen een spannende race verwachten", zo sluit Marko af.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Miami 2024

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season 'Sainz ziet opnieuw belangrijke optie voor 2025 wegvallen'