Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Massa neemt test Di Resta en Kubica niet serieus

Felipe Massa vindt de tweedaagse test die Di Resta en Kubica krijgen bij Williams niet serieus te nemen. De coureurs komen in actie in een auto uit 2014 en knokken voor een stoeltje bij WIlliams.

Zowel Robert Kubica als Paul di Resta staan op de shortlist van Williams. De voormalig F1-coureurs dromen van een comeback in de Formule 1 en krijgen mogelijk de kans bij Williams. Felipe Massa wil nog een jaar langer door met het team en zegt de steun van de technische mensen binnen het team te hebben. De test van zijn concurrenten vindt hij niet erg representatief. " Voor mij verandert er niets. Williams weet heel goed wat ik het team te bieden heb. Als je dan twee coureurs laat testen in een auto die vier jaar oud is, dat kan je niet vergelijken met de huidige auto's. Wat wil je ermee vergelijken?" De Braziliaan wil graag zijn carrière nog met een seizoen verlengen. Daarbij gaat hij in de F1 alleen voor het team van Williams. Lukt dat niet dan neemt hij definitief afscheid van de F1. " Ik blijf mijn best doen in de laatste races, maar weet nog niet wat de toekomst brengt. Ik wil graag nog een seizoen door met Williams en vind dat ik het team veel te bieden heb. Uiteindelijk ben ik niet degene die over mijn toekomst beslist."

Felipe Massa wil voor zijn thuisrace in Brazilië weten waar hij aan toe is. Vorig jaar nam de Braziliaan al op emotionele afscheid voor de tienduizenden Braziliaanse fans. Het leverde prachtige beelden op van een uitzinnig publiek en een emotionele Massa. " Ik heb geen deadline, maar het is goed voor mezelf en het team om voor de GP in Brazilië te weten waar ik aan toe ben."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"