Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max boost! Win 50 keer jouw inzet bij snelste ronde Verstappen in Brazilië

Bookmaker Unibet pakt groots uit tijdens het Grand Prix-weekend in Brazilië. Met een speciale 'Max Boost' kan de snelste ronde van Max Verstappen jou 50 keer je inzet opleveren.

Gaat Max Verstappen de snelste ronde rijden tijdens de GP van Brazilië? Hij is de grote favoriet voor de eindzege, maar kan hij in het proces ook de snelste ronde klokken op het circuit van Interlagos? Unibet geeft je dit weekend een eenmalige verhoogde quotering: als Verstappen de snelste ronde rijdt, dan win je 50 keer jouw inzet , terwijl de normale quotering eigenlijk 1.35 is (op het moment van schrijven, red.)!

Claim nu jouw Max Boost https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=86121923&bid=37559

Zet jij bij Unibet dit weekend 1 euro in op een snelste raceronde van Verstappen (tijdens de hoofdrace op zondag, niet de sprintrace), dan krijg je er 50 uitgekeerd als Max inderdaad de snelste ronde pakt. Hoe profiteer je van deze unieke quotering? 1. Maak een account aan bij Unibet via deze link 2. Doe een eerste storting 3. Ga onder het tabje F1 naar 'race', dan naar 'winnaar' en dan naar 'coureur die de snelste ronde rijdt' en zet 1 euro in op Max Verstappen 4. Klik bij het inzetten de 'Uniboost' van Max aan en sluit de weddenschap Note: Deze odd is gedurende de vrije trainingen, kwalificatie en sprintrace tijdelijk niet beschikbaar Max Boost is alleen voor nieuwe RN365-spelers, die ook 24 jaar of ouders dienen te zijn Maximale inzet i.c.m. deze Max Boost bedraagt 1 euro . Ben je reeds speler bij Unibet? Dan zijn er nog diverse andere promoties beschikbaar Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden