© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen aast niet op stoeltje Raikkonen bij Ferrari

12 jun. 2018 10:05 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen sluit een overstap naar Ferrari op de lange termijn niet uit, maar is daar vooralsnog niet mee bezig. Hij wil vooral in een auto zitten waarmee hij races kan winnen.

'Er is nog tijd genoeg om ooit voor Ferrari te rijden'

Als Max Verstappen na de race in Canada door La Voce gevraagd wordt of hij zichzelf als mogelijke opvolger van Kimi Raikkonen bij Ferrari ziet, geeft hij aan dat hij vooral in een auto wil zitten waarmee hij kan winnen:

"In Monaco had ik in geen enkele andere auto dan de Red Bull willen zitten, omdat we daar de beste auto en het beste pakket hadden."

"Ik heb bovendien een contract met Red Bull en zit daar heel goed op mijn plek. We wachten nu op de updates die ons in staat moeten stellen om elk weekend mee te dingen naar de overwinning."

Als Max Verstappen vervolgens gaat rekenen, concludeert hij dat er nog genoeg tijd is om ooit voor Ferrari te rijden en dat hij dus geen haast heeft:

"Kimi had mijn vader kunnen zijn. Hoe oud is hij nu? 37, 38? Ik ben zelf nog maar twintig, dus zo beschouwd heb ik nog zo'n achttien jaar de tijd om voor zo'n speciaal merk als Ferrari te rijden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen