Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen baalt van 'onzichtbare helm' dankzij Halo

Max Verstappen baalt ervan dat de Halo het zicht op de helmen van de coureurs volledig ontneemt. Hij kan naar eigen zeggen daarom net zo goed met een witte helm gaan rijden.

Tijdens de wintertest stelde Max Verstappen zijn mening over de Halo enigszins bij. Vanuit de cockpit zorgde de veiligheidsbeugel voor minder hinder dan gedacht. Maar dat neemt niet weg dat Verstappen de aanblik ervan nog steeds niks vindt. Ook het feit dat de helmen van de coureurs nauwelijks nog zichtbaar zijn, is de Red Bull-coureur een doorn in het oog. "Ik kan net zo goed met een witte helm gaan rijden. Dat zou niks uitmaken, want dankzij de Halo zie je de unieke helmdesigns van coureurs toch niet meer", zo laat Verstappen in gesprek met Motorsport optekenen.

In de voorbije maanden werd er weleens geopperd om de Halo in de kleuren te spuiten overeenkomstig de helmdesigns van de coureurs, maar Verstappen weet niet af dat een oplossing is. "Ik heb geen idee wat je daarmee kunt doen. Voor Red Bull zou dit sowieso niet echt een duidelijk verschil opleveren, aangezien Daniel Ricciardo en ik met vrijwel dezelfde kleuren op onze helmen rondrijden."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi