Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen belooft spektakel tijdens Jumbo Racedagen

Max Verstappen belooft de autosport-fans weer een waar spektakel voor te schotelen als hij tijdens het pinksterweekend op Zandvoort in de Red Bull stapt.

Ook dit jaar worden tijdens het Pinksterweekend weer de Jumbo Racedagen 'driven by Max Verstappen' georganiseerd. Max Verstappen is samen met Red Bull en dit jaar ook Daniel Ricciardo en David Coulthard van de partij. "Er is natuurlijk weer veel spektakel" , zo belooft Verstappen tijdens een persconferentie op Circuit Zandvoort. "Het is natuurlijk altijd goed om een Formule 1-auto met een mooi geluid te kunnen horen. Vorig jaar was het programma sterk en dat zal dit jaar niet anders zijn. We gaan lol maken en een mooie show weggeven."

Voor Max Verstappen is Circuit Zandvoort de perfecte locatie voor de Racedagen: "Het mooie van dit circuit is dat je de limiet niet zomaar gevonden krijgt." "Op andere banen zit je soms na twee ronden al vol op de kerbstones, maar in Zandvoort heb je wel wat ronden nodig om dat ritme op te bouwen. Dat maakt het Circuit Zandvoort zeer speciaal."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'