Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: 'Binnen Red Bull zijn geen kampen'

Ook tijdens het raceweekend in Mexico wordt opnieuw duidelijk dat Red Bull Racing dit Formule 1 seizoen grote stappen heeft gezet. Zowel Daniel Ricciardo als Max Verstappen zaten er op de vrijdagtrainingen goed bij. Volgens Verstappen een duidelijk signaal dat alles op rolletjes loopt bij Red Bull.

Ook tijdens de veelbesproken GP van Amerika liet Verstappen zien dat het met de snelheid van de RB13 wel goed zit. In Mexico demonstreerden hij en zijn teamgenoot opnieuw dat Red Bull een serieuze gooi naar het podium gaat doen. In gesprek met de Nederlandse pers is Verstappen dan ook vol vertrouwen over de volgende Formule 1 race. "Daarom heb ik ondanks alles een goed gevoel overgehouden aan de race in Amerika. Qua motor hebben we de meeste vooruitgang geboekt van iedereen. Dat geeft alleen maar extra vertrouwen voor de toekomst."

De toekomst van Verstappen is inmiddels bekend. De twintigjarige tekende onlangs bij tot en met 2020. De grote vraag is echter wie hij na 2018 als teamgenoot krijgt. Ricciardo zag een langer verblijf van zijn jongere teamgenoot wel aankomen maar werd toch verrast dat het in Austin al werd aangekondigd. De suggestie van de pers dat door de contractverlenging van Verstappen sprake is van twee kampen binnen Red Bull wuift Verstappen dan ook direct weg. "Ik heb het liefst dat Daniel blijft. Het is echt onzin dat er nu twee kampen ontstaan. Daniel en ik zullen altijd één kamp zijn."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'