Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen blij met nieuw contract: 'Ik geloof in het team'

Dat Max Verstappen zijn contract bij Red Bull zou verlengen tot en met 2020 hadden niet veel mensen zien aankomen. Het nog bijna twee jaar lopende contract van Verstappen bij Red Bull wordt nu al verlengd met een jaar, tot en met eind 2020. Tot grote tevredenheid van beide partijen.

Voor Max Verstappen is het naar eigen zeggen vooral fijn dat hij bij Red Bull kan en mag blijven, het team waar hij 'opgroeide' in de Formule 1. "Het is natuurlijk heel positief als je bij Red Bull begint en dan je contract kan verlengen' , zei Max bij Ziggo Sport. Ondanks het moeilijke jaar heeft het vertrouwen in het team hem over de streep getrokken, aldus Verstappen. "Ik geloof in het team. Dit jaar is het in sommige wedstrijden moeilijk geweest en ging het niet zoals ik wilde, maar het team is altijd keihard blijven werken. Op dit moment zie je gewoon dat wij een heel goed chassis hebben."

De snelle ontwikkeling op het gebied van het chassis heeft Verstappen dan ook veel vertrouwen gegeven richting de toekomst. "Aan de motor kan je niet veel doen, daarin ben je altijd afhankelijk van een ander. Maar ik weet zeker dat als we zo doorgaan dat we volgend jaar heel competitief zijn" , blikt hij alvast voorzichtig vooruit. Geld is in elk geval geen enkele factor voor Verstappen, zo verklaart hij stellig. Met een mooie uitspraak onderstreept hij dat: " Ik win liever 100 wedstrijden zonder betaald te krijgen, dan dat ik 100 miljoen op de bank heb staan zonder te winnen." Was getekend, Max Verstappen.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"