© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: "Blij met tweede plaats ondanks onze problemen"

16 sep. 2018 16:18 Ruud Dimmers 1 reacties
De tweede plaats was voor Max Verstappen in Singapore het maximaal haalbare, maar het was een fantastisch resultaat voor het Red Bull-team.

Na afloop van de Grand Prix van Singapore werd Verstappen door Coulthard geïnterviewd. Vanzelfsprekend was de Nederlander tevreden met zijn race.

"Het was zeker niet slecht, maar het was jammer van de eerste ronde. Je kon zien dat we daar topsnelheid missen. Vanaf dat moment hadden we een goede strategie en konden we de tweede positie terug veroveren."

"We probeerden om Lewis een beetje te volgen, maar reden voornamelijk onze eigen race. Aan het einde van de race was duidelijk dat er niet meer inzat dan de tweede plaats, waardoor het zaak was om de auto heel over de finish te brengen."

Bij zijn enige pitstop kwam Verstappen met horten en stoten van zijn plaats, maar de Renault-krachtbron hield het uit tot de finish. Probleemloos verliep het allerminst, laat de Red Bull-coureur weten.

"Het was geen lekker moment en ook achter de Safety Car had ik problemen. De auto sprong diverse keren in neutraal, we hadden genoeg problemen. Ik ben dan ook erg blij met de tweede plaats."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen