© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen vol vertrouwen: 'Deze lijn doortrekken'

16 aug. 2018 15:50 Ruud Dimmers 0 reacties
Het seizoen van Max Verstappen is er een met twee gezichten: Een moeilijke start en een prachtige reeks podiumplaatsen, met zelfs een zege. Na de zomerstop hoopt de Red Bull-coureur op meer succes.

De Nederlander blikt terug op het eerste deel van het F1-seizoen samen met Mobil 1 The Grid. Het ultieme hoogtepunt van het seizoen laat zich raden: de spectaculaire zege op de Red Bull Ring voor tienduizenden Nederlandse fans.

"Het was natuurlijk een bijzondere overwinning en onverwacht. Dat maakt het extra bijzonder. Om dan ook nog te winnen voor alle Nederlandse fans, met een Red Bull op de Red Bull Ring is erg speciaal."

De eerste races van het seizoen kreeg Max Verstappen ontzettend veel kritiek te verduren. Twijfelen aan zichzelf deed hij echter nooit. "Ik denk dat er altijd kritiek zal zijn. Mensen zijn nu eenmaal jaloers. Het belangrijkste is dat ik altijd vertrouwen heb gehad in mezelf en mijn kunnen. We wisten het met drie sterke raceweekenden om te turnen en ik hoop dat we die lijn door kunnen trekken."

De titel is al lang en breed uit beeld verdwenen, maar Max Verstappen hoopt het seizoen in stijl af te kunnen sluiten met klinkende resultaten. "Vechten voor het kampioenschap verwacht ik niet, maar we kunnen ons wel weer mengen in het gevecht vooraan. Ik hoop dat we deze lijn door kunnen trekken. Het seizoen is zeker een goede leerschool geweest."

Bekijk hieronder het interview met Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen