Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Max Verstappen de enige echte koning van Zandvoort

Wát een Formule 1-weekend hebben we achter de rug. Het was mooi, mooier, mooist en wat gebeurde er een hoop om over na te praten. Dat doen we dan ook in de nieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365.

Verstappen king Willem-Alexander Zandvoort
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Koning Willem-Alexander genoot net als vele andere Formule 1-fans van het ware volksfeest dat de Formule 1 Grand Prix van Nederland was. Hij zal er vast geen moeite mee hebben om de titel van 'koning' voor één dag af te staan aan Max Verstappen. Wat de Red Bull-coureur regeerde andermaal op overtuigende wijze.

Een feest, ja, maar ook gewoon een waanzinnige race met de hulp van de weergoden. Hoe typisch Nederlands wil je het hebben? RacingNews365 was erbij met onder andere Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk, net als Tom Coronel natuurlijk. Op maandagmorgen schoven ze alle drie weer aan voor een kakelverse Formule 1-podcast van RacingNews365. Hoe fris en scherp ze nog zijn? Oordeel zelf in een lekker lange aflevering.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Nederland 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na eerste pole Verstappen in Miami